Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

♥ Algemene Voorwaarden ♥

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot onze diensten en/of artikelen, stuur dan een e-mail naar [email protected] 

Algemeen 

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Cillie. 

Prijs

Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, exclusief verzendkosten. 

Betalen 

Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden. De betaling geschiedt d.m.v. overschrijving via de bank. Binnen 3 werkdagen dient de betaling voldaan te zijn. 

Verzenden 

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling, als het gaat om artikelen op voorraad, in principe binnen 3 werkdagen afgeleverd op het door u opgegeven huisadres. Artikelen die `op bestelling` worden gemaakt worden overeenkomstig de afgesproken levertijd geleverd. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn. 

Annulering 

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van de order te annuleren, zonder extra kosten. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 24 uur heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig. 

Retourneren 

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen drie werkdagen voldoende gefrankeerd retour zenden. Het factuurbedrag zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort, mits de retourzending binnen 24 uur na ontvangst aan Cillie per e-mail is gemeld. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd te zijn. 

Wil je iets ruilen, dan gelden dezelfde voorwaarden voor retourneren.

De nieuwe verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Let op: bovenstaande geldt niet voor artikelen die geheel op maat gemaakt zijn. Deze kunnen niet geretourneerd worden. 

Aansprakelijkheid

Cillie is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.

Tevens is Cillie niet aansprakelijk voor schade aan kleding veroorzaakt door het niet opvolgen van het wasvoorschrift zoals vermeld op de site. 

Wijzigingsrecht 

Cillie behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Cillie.